کالباس مرغ و قارچ خانگی

تومان70,000

موازد لازم برای تهیه کالباس مرغ خانگی

مرغ  چرخ شده 750 گرم

پودر نشاسته 7 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد . روغن 8 قاشق چایخوری

پودر یخ 8 قاشق غذاخوری

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

شکر 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری

پودر تخم رازیانه 1/2 قاشق چایخوری

پودر تخم شنبلیله 1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

قارچ و هویج و زیتون به مقدار لازم

خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه کالباس مرغ خونگی

اگر شما هم تصمیم گرفته اید کالباس مرغ خانگی درست کنید و یک کالباس خوشمزه و مقوی برای خانواده خود درست کنید به شما تبریک می گوییم که برای سلامت خانواده خود اهمیت قائلید. برای تهیه کالباس مرغ ابتدا سینه مرغ را خوب بکوبید یا چرخ کنید سپس داخل میکسر بریزید.

حالا کافیست نمک و پودر یخ ، پودر سیر ، شکر ، پودر زنجبیل ، پودر تخم رازیانه ، پودر تخم شنبلیله و فلفل  را اضافه و مخلوط کنید.

غذای اماده و نیمه آماده مهنامین با هدف تهیه انواع غذاهای سالم و خوشمزه با مرغوب ترین مواد اماده ارائه خدمات دهی به شما کاربران عزیز می باشد.

مایه کالباس را روی سلفون یا آلمینیوم کاملا پهن کنید ، قارچ و هویج و زیتون را به صورت حلقه ای خرد کنید و سپس خلال پسته روی سطح مایه کالباس بریزید ، سلفون را مانند شکلات ببندید. خوب هواگیری کنید و حدود 30 دقیقه داخل قابلمه آب در حال جوش بیندازید.

بسته کالباس را پس از مدت زمان لازم از آب جوش خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مدت 12 ساعت داخل فریزر قرار دهید ، پس از این مدت کالباس را از فریزر خارج کنید و 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

 

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کالباس مرغ و قارچ خانگی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن