فست فودکالباس

طرز تهیه کالباس خانگی مرغ + معرفی موادتشکیل دهنده کالباس

کالباس خونگی مهنامین

درست کردن کالباس خونگی سالم موضوعی جذاب برای خیلی از خانم هاست. دلیلش اینه که “نه با کالباس صنعتی آشنا هستیم نه میدونیم کالباس های صنعتی از چه موادی تشکیل شده “. تازه زیاد شنیدیم که گوشت هزار نوع حیوان داخل کالباس وجود داره !!!! به همین علت خودمون به فکر تهیه کالباس خونگی افتادیم .
تو این مقاله قراره با هم در مورد مواد تشکیل دهنده کالباس خونگی مرغ و طرز تهیه کالباس خونگی مرغ صحبت کنیم.

کالباس-خونگی-مهنامین
کالباس-خونگی-مهنامین

مواد لازم تهیه کالباس خونگی مرغ برای چهار نفر

  • مرغ :1 عدد متوسط
  • باقلا یا مغز پسته سبزخام :1 قاشق غذاخوری
  • مغز نان ساندویجی خرد شده:3 قاشق غذاخوری
  • هویج پخته و خرد شده:یک و نیم قاشق غذاخوری
  • سیردرشت:3 تا 4 حبه
  • نمک ، فلفل سیاه و قرمز به همراه سایر ادویه جات:به میزان دلخواه
کالباس-خونگی-مهنامین
کالباس-خونگی-مهنامین

طرز تهیه کالباس مرغ خونگی

من یه مرغ متوسط برای تهیه کالباس در نظر گرفتم که با اون میتونین یه رول کالباس خونگی تهیه کنین.بعد از جدا کردن استخوان های مرغ و تکه تکه کردن آن دوبار مرغ را چرخ کنید.

یکی از نکته های مهم در تهیه کالباس خونگی اینه که مرغ را دوبار چرخ کنید

مغز نون ساندویچی رو در کمی اب خیس کنین. ادویه ها شامل نمک ، فلفل سیاه و قرمز رو به مواد اضافه کنین .سیر رنده شده همراه با گوشت چرخ شده مرغ به مواد اضافه می کنیم و با دست کامل ورز می دیم.

اگه ظاهر کالباس براتون خیلی مهمه و می خواین برای مهمون درست کنین بهتره از هویج و  پسته خام یا باقالی استفاده کنین. کافیه هویج رو پخته کنین و نگینی ریز کنین البته الان با مواد مخلوط نکنید بهتون میگم کی .

توی این مرحله کار اصلی ما تموم شد حالا روی یک سطح صاف سلفون رو باز کنین و موادی که درست کردین رو روی سلفون پهن کنین حالا هویج نگینی خرد شده و پسته یا باقالی رو روی مواد بریزین، حالا با احتیاط رول کنین تا هوایی داخل مواد نمونه.

دو طرف سلفون رو گره بزنین و اضافه سلفون را دور مواد بپیچید ، بهتر است دو طرف مواد را با سیم یا طناب گره بزنید.مواد داخل سلفون باید خیلی سفت باشه به طوری که وقتی با انگشت فشار میدید تو رفتگی ایجاد نشه.

یک ظرف بزرگ انتخاب کنین به طوری که وقتی کالباس رو داخل اون گذاشتین بتونین تا دو سانت بالای اون آب بریزین. آب رو روی حرارت قرار بدین وقتی جوش اومد کالباس را داخل اون قرار بدین ،بعد از یک و نیم ساعت کالباس شما آماده است.

بزارین کالباس خنگ بشه و بعد داخل یخچال بزارین .نکته مهم اینه که اگه کالباس گرم باشه موقع برش ریش ریش میشه.

ترفندهای خوشمزه تر شدن کالباس خونگی

میزان استفاده از سیر بسته به ذائقه افراد می‌تواند بیشتر باشد.
در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید می‌توانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید.
اگر از گوشت قرمز در تهیه‌ی کالباس  استفاده می‌کنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخار‌پز کنید.
توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پسته در کالباس  باید حتما پسته را از شب قبل خیس کرده باشید.

طرز تهیه کالباس خانگی تصویری

خب حالا شما موفق شدین یک کالباس خونگی با مواد تازه و سالم درست کنین. امیدوارم از خوردن این کالباس لذت ببرین .خیلی از خانم های شاغل وقت آشپزی ندارن ولی سلامت خانواده براشون خیلی اهمیت داره خبر خوب اینه که غذای خانگی مهنامین با تازه ترین مواد می تونه برای شما یه کالباس خوشمزه و سالم و با کیفیت تهیه کنه. فقط کافیه یه بار امتحان کنین و مشتری دائم غذای خونگی مهنامین بشین.

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن